Munkkisaarenkadulle kidutettuja ja uusi ravintola

Munkkisaarenkatu 16

Helsingin Diakonissalaitoksen omistamassa kiinteistössä (Munkkisaarenkatu 16), jossa on aikaisemmin ollut mm. huumetoimintakeskus ja ns. liikkuvan väestön hätämajoitusta, on nyt viimeksi aloittanut toimintansa kidutettujen kuntoutuskeskus.

Saman talon katutasokerrosta remontoidaan parhaillaan uuden ravintolan käyttöön. Nikko Food Oy aikoo avata tilassa ravintolan nimeltä Krog 16 vielä marraskuun aikana.

Kidutetut eivät ole uusi vieras talossa, sillä juuri heidän kuntouttamisensa varjolla HDL aikoinaan Munkkisaareen tuli. Kukaan ei kehdannut vastustaa kidutettujen naisten kuntoutustoimintaa, mutta kun Diakonissalaitos sillä verukkeella taloon asettui, niin myöhemmin kidutetut työnnettiin jonnekin sivuummalle ja talo otettiin huumeväen käyttöön. Nyt kidutetut sitten tulevat takaisin, joskin tällä kertaa joukossa on ilmeisesti muitakin kuin naisia.

Krog 16, Munkkisaari

Keskustelu

Yksi kommentti tai paluuviite kirjoitukseen “Munkkisaarenkadulle kidutettuja ja uusi ravintola”

  1. Maija Mehiläinen 27.2.2018 klo 0:17:

    Voisikohan joku varakas Eiranrannan asukas tehdä palveluksen alueelle ja ostaa tämän Diakonissalaitoksen kiinteistön muuhun toimintaan? Anyone?

Kirjoita kommentti

MUHEIRA.FI