Perämiehenkadun Otto-automaatti poistuu

Perämiehenkadun Otto-automaatti

Hernesaarenkin asukkaita palveleva Otto-käteisautomaatti Perämiehenkadun Alepan kupeessa poistuu automaattiin kiinnitetyn tarran mukaan viikolla 38 eli ensi viikolla (maanantaina 18.9. alkava viikko). Automaatti ei ole kaupan sisällä, vaan kadulla, mutta poistuminen saattaa silti liittyä siihen, että S-ryhmä on irtisanonut sopimuksensa Otto-automaateista vastaavan Automatian kanssa (Yle 18.8.17). Sitä, onko tilalle tulossa Nokas CMS:n Nosto-automaattia, emme ole S-ryhmältä kysyneet.

Kuvassa Perämiehenkadun Otto-automaatti (kuva: Jari Nikkilä 12.9.2017).

Keskustelu

Yksi kommentti tai paluuviite kirjoitukseen “Perämiehenkadun Otto-automaatti poistuu”

  1. RM 20.9.2017 klo 10:38:

    Alepan oveen oli ilmestynyt tarra, jossa mainostettiin Nosto-automaatin saapumista juuri kyseiseen toimipaikkaan.

Kirjoita kommentti

MUHEIRA.FI