Taidekilpailu: sinunko teoksesi sähkökaappiin?

Hernesaarenkatu 17:n talotoimikunta on saanut luvan koristella talon edustalla sijaitsevat kaksi sähkökaappia taiteella. Tätä varten toimikunta on laittanut pystyyn kilpailun, johon saavat osallistua muutkin kuin kyseisen talon asukkaat. Kannattaa kuitenkin kiirehtiä, sillä aikaa ehdotusten jättämiseen on vain tiistaihin 28. helmikuuta asti.

Lähetä luonnos ehdotuksestasi määräpäivään mennessä sähköpostilla osoitteeseen ttk.hernesaarenkatu17@gmail.com tai kirjekuoressa talotoimikunnan puheenjohtajalle (Mikko Eräkangas, Hernesaarenkatu 17 B 50; kuoreen merkintä ”sähkökaapit”). Liitä mukaan yhteystietosi. Jos haluat osallistua nimimerkillä, toimita yhteystietosi talotoimikunnan pj:lle erillisessä suljetussa kuoressa.

Talotoimikunta valitsee ehdotuksista jatkoon kolme parasta, ja voittajat valitsevat kaappeja hallinnoivat Helen Oy ja Helsingin rakennusvirasto. Voittajat palkitaan pienimuotoisesti ja talotoimikunta kustantaa tarvikkeet kaappien maalaukseen.

Teokset toteutetaan touko-kesäkuussa sitten, kun säät sen sallivat.

Kirjoita kommentti

MUHEIRA.FI