Munkkisaarenkadulla hätämajoitusta liikkuvalle väestölle

Munkkisaarenkatu 16

Helsingin Diakonissalaitoksen kiinteistössä Munkkisaarenkatu 16:ssa tarjotaan tilapäistä hätämajoitusta niin sanotulle liikkuvalle väestölle. Helsingin sosiaali- ja terveysvirasto on myöntänyt Helsingin Diakonissalaitoksen säätiölle lisäavustuksen hätämajoituksen järjestämistä varten. Diakonissalaitos järjestää toimintaa yhteistyössä Helsingin seurakuntien erityisdiakonian kanssa jaksoittain korkeintaan 21 yötä keskiviikosta 9.11. alkaen. Majoitus on auki yön kerrallaan, iltayhdeksästä aamuseitsemään. Hätämajoituksessa yöpyville tarjotaan tukea ja neuvontaa.

Munkkisaaren suojaa ovat käyttäneet pääasiassa Bulgarian ja Romanian romanit. Yöpyjiä on ollut vajaat 20.

Keskustelu

Yhteensä 6 kommenttia ja/tai paluuviitettä kirjoitukseen “Munkkisaarenkadulla hätämajoitusta liikkuvalle väestölle”

 1. Juha Soivio 11.11.2016 klo 20:09:

  Hei,

  Lisätietoja antavat

  Anca Enache, projektipäällikkö 050-5781301

  Juha Soivio, ympäristötyön vastaava 050-3617053

  Helsingin Diakonissalaitos
  http://www.hdl.fi

 2. Kimmo Teikari 15.11.2016 klo 21:03:

  Just. Diakonissalaitos taas pääsee rahastamaan ja me paikalliset joudumme kärsimään. Me suomalaiset veronmaksajat tämänkin maksamme. Laki pitäisi muuttaa heti niin, että jos et pysty itse itseäsi elättämään, niin maasta pois, eikä takaisin ole tulemista. Roistoja ja kerjäläisiä kyllä hyysätään, mutta muut jätetään oman onnensa nojaan.

 3. Susanna 4.12.2016 klo 1:19:

  Tiedättekö mitä muuta toimintaa Munkkisaarenkadun yksikössä tällä hetkellä on?

 4. Niko Lipsanen 5.12.2016 klo 0:39:

  Ei ilmeisesti muuta juuri nyt. Se, mitä sinne seuraavaksi tulee, ei ole tiedossa.

 5. Netta 8.4.2017 klo 17:54:

  Hei! Osaatteko sanoa, onko Munkkisaarenkadun yksikössä tällä hetkellä toimintaa ja jos, niin minkälaista? Ja tiedättekö miten tulevaisuudessa? kuulin, että jokin toimintamuoto olisi mahdollisesti päättymässä huhtikuussa.

 6. Antti 23.10.2017 klo 11:33:

  https://www.facebook.com/nikkofood/

  Ikkunan viestien mukaan marraskuussa avataan lounasravintola.

Kirjoita kommentti

MUHEIRA.FI